Musikbrevkassen

Musikbrevkassen

Brevkasse og musiknyheder

Musikbrevkassen.dk er et utraditionelt musiksite. Læs nyhedshistorier om kendte sange - Få besvaret dine musikspørgsmål i brevkassen.

Beverly Hills vender tilbage

MusiknyhederPosted by Tor Bagger Tue, August 06, 2019 20:16:49

For især 1990’ernes ungdom er der noget særligt i vente i denne uge, for flere af stjernerne fra årtiets helt store ungdomsserie ”Beverly Hills 90210” vender tilbage på tv-skærmen. I dag er der amerikansk premiere på den nye serie ”BH90210”, som mange allerede har fået en morsom forsmag på via internettet. I et par måneder har der floreret en reklame for serien, hvor skuespillerne bag blandt andre rollerne Brandon, Brenda, Kelly og Steve oplever, at dagligdagsting som vækkeure, hårtørrere og kaffemaskiner pludselig lyder som titelmelodien til deres gamle successerie. Det let genkendelige tema fra ”Beverly Hills 90210”, der dukker op igen og igen i reklamen, bliver uløseligt forbundet med serien, men hvad de færreste nok husker er, at de første afsnit i 1990 havde en anden kendingsmelodi. Guitaristen Jeff Baxter, der har været med i bands som Steely Dan og Doobie Brothers og har spillet med et hav af store stjerner, stod bag den oprindelige temamelodi, men som man kan høre på Youtube var 1980’ernes ekko ikke klinget helt ud endnu på den oprindelige temamusik. Kort efter blev den skiftet ud med John E. Davis’ nu legendariske ”Beverly Hills 90210”-tema.

Om kendingsmelodien også bliver brugt i den nye serie ”BH90210”, eller om det kun var en gimmick i reklamen for serien, får amerikanerne at se på FOX-kanalen onsdag aften, og herhjemme dukker den nye serie op på TV 2 Zulu på fredag. ”BH90210” bliver ikke en egentlig fortsættelse af 1990’ernes serie, men bevæger sig på et meta-niveau, hvor skuespillerne fra dengang spiller sig selv i en fiktiv situation, hvor de forsøger at genoplive den gamle serie.  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.