Musikbrevkassen

Musikbrevkassen

Brevkasse og musiknyheder

Musikbrevkassen.dk er et utraditionelt musiksite. Læs nyhedshistorier om kendte sange - Få besvaret dine musikspørgsmål i brevkassen.

Barbie Giftekniv fylder 60

MusiknyhederPosted by Tor Bagger Mon, March 04, 2019 21:47:48

På lørdag har en af verdens mest kendte, mest feterede og samtidig mest udskældte kvinder rund fødselsdag. For den 9. marts 1959 var nemlig dagen, hvor Barbie-dukken for første gang blev præsenteret ved den amerikanske messe for legetøjsbranchen, American Toy Fair. Siden da har Barbie gået sin sejrsgang gennem generationer, og som bekendt endte hun også på toppen af hitlisterne i 1997, da popgruppen Aqua udsendte deres ”Barbie Girl”.

Mange husker nok også musikvideoen med Lene Nystrøm som (en slags) Barbie og René Dif som Ken, men de færreste ved, at det ikke kun var Barbie og Ken, der fandt sammen ved den lejlighed. Ud over de fire Aqua-medlemmer optræder i videoen også to gæster ved et poolparty hos Barbie, og under optagelserne til den kulørte video fik de to statister et ualmindeligt godt øje til hinanden. For et par år siden opsøgte det svenske musikprogram ”Hitlåtens historia” statisterne, der forsvandt ud af rampelyset, mens alt andet omkring Aqua gik amok – og det viste sig, at parret fra videoen efterfølgende var blevet kærester, gift og forældre. Alt sammen takken være den lille dukke, som på lørdag fylder 60 år.  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.