Musikbrevkassen

Musikbrevkassen

Brevkasse og musiknyheder

Musikbrevkassen.dk er et utraditionelt musiksite. Læs nyhedshistorier om kendte sange - Få besvaret dine musikspørgsmål i brevkassen.

Spørgsmål: Håndboldherrernes nye sang

BrevkassePosted by Tor Bagger Tue, January 29, 2019 21:56:18

Hej Tor

Der er en ny slagsang i dette mesterskab, som er svær at høre fordi der er mange tilskuere - og godt for det. Jeg hører ordene “vi skal gå samme vej”. Det virker til at være en god sang for publikum, sammen med Kim Larsen og de gamle slagsange.

Med venlig hilsen

Inger-Lene Poulsen, Hirtshals

Hej Inger-Lene

Håndbolddrengene nåede i mål og fik medaljer om halsen, og sangen gjaldede også ud af højttalerne under finalen søndag aften. Sangen, der har fulgt det danske landshold gennem VM-slutrunden, er "For evigt" med bandet Volbeat og gæstesangeren Johan Olsen, der normalt optræder med Magtens Korridorer. Det, du har hørt som “vi skal gå samme vej”, er en del af omkvædet: "For evigt, måske for evigt, skal vi sammen, samme vej". Sangen udkom i 2016 på albummet "Seal the Deal & Let’s Boogie", og Volbeat-forsangeren Michael Poulsen sagde dengang, at ”For Evigt er en sang om at huske det gode i livet og fejre det. Ingen ved jo om det varer for evigt”. Det er Poul-Erik Jensen, der som ansvarlig for musikken i hallen i Herning har hentet dette hit ind i håndboldverdenen: "Jeg prøvede den af for et års tid siden for Århus Håndbold, hvor jeg også styrer musikken. Det virker sgu", sagde han til BT forleden. Og det må man sige, at han har ret i.

Med venlig hilsen

Tor Bagger  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.