Musikbrevkassen

Musikbrevkassen

Brevkasse og musiknyheder

Musikbrevkassen.dk er et utraditionelt musiksite. Læs nyhedshistorier om kendte sange - Få besvaret dine musikspørgsmål i brevkassen.

Leonard Cohen mindes igen

MusiknyhederPosted by Tor Bagger Mon, January 21, 2019 23:00:26

Kort tid efter sangeren Leonard Cohens død for lidt over to år siden samledes en stribe danske musikere for at hylde ham. Nu har en del af dem atter fundet sammen for igen at fortolke hans sange og formidle deres kærlighed til den gamle mester. At der er gået to år siden den oprindelige koncert betyder næppe det store, for hastværk og tempo var alligevel ikke store kendetegn for Cohen. For eksempel var den allerførste sang ved hyldestkoncerten i 2017 Sara Indrios fortolkning af ”A Thousand Kisses Deep” – en sang, som i sig selv var adskillige år undervejs. Den udsprang af Leonard Cohens digt ”For Those Who Greeted Me”, men blev omskrevet til en egentlig sang. I dokumentaren ”Spring 96” kan man i en optagelse fra 1996 se Cohen pusle med en tidlig version af sangen, men først i 2001 var han klar til at udgive den på plade.

Når den danske hyldestkoncert fremføres på Skråen i Aalborg på torsdag, er Sara Indrio med igen, så mon ikke ”A Thousand Kisses Deep” også er det. På scenen er også blandt andre Sort Sol-sangeren Steen Jørgensen, Signe Svendsen og Claus Hempler.  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.