Musikbrevkassen

Musikbrevkassen

Brevkasse og musiknyheder

Musikbrevkassen.dk er et utraditionelt musiksite. Læs nyhedshistorier om kendte sange - Få besvaret dine musikspørgsmål i brevkassen.

David Bowies svanesange

MusiknyhederPosted by Tor Bagger Tue, August 27, 2019 20:29:14

I 1976 spillede multikunstneren David Bowie hovedrollen i science fiction-filmen ”The Man Who Fell To Earth” om rumvæsenet Thomas Newton, der er havnet på Jorden i et forsøg på finde vand til sin tørkeramte planet. Selvom Bowies karriere bevægede sig mange andre steder hen gennem årene, gav han ikke helt slip på historien, så kort før sin død færdiggjorde han en musical, der digtede videre på fortællingen om Thomas Newtons tid på Jorden. Forestillingen ”Lazarus” rummer både sange fra det album, David Bowie udgav blot to dage før sin død i 2016, og gamle hits som ”Changes”, ”Heroes” og ”Life On Mars”, og nu er tiden kommet til, at man for første gang kan opleve en dansk opsætning af ”Lazarus”.

Det er Aarhus Teater, der som en del af Aarhus Festuge torsdag har premiere på ”Lazarus” på dansk – men dog med de oprindelige engelske tekster i sangene.  • Comments(0)//www.musikbrevkassen.dk/#post2116