Musikbrevkassen

Musikbrevkassen

Brevkasse og musiknyheder

Musikbrevkassen.dk er et utraditionelt musiksite. Læs nyhedshistorier om kendte sange - Få besvaret dine musikspørgsmål i brevkassen.

Yesterday spøger igen

MusiknyhederPosted by Tor Bagger Mon, June 24, 2019 20:21:50

I denne uge er der dansk premiere på det, man kan kalde det en Beatles-film uden The Beatles. Jack Malik er ved at opgive drømmen om at slå igennem som musiker, da han kommer ud for et trafikuheld, og efter han er vågnet op igen, opdager han, at han er den eneste i verden, der kender The Beatles og ikke mindst Beatles’ musik, og med deres sange tager hans karriere fart. Filmen hedder ”Yesterday”, og mange kender nok historien om, hvordan melodien kom til Paul McCartney i en drøm – men faktisk kæmpede McCartney ligesom filmens hovedperson med, hvad der var drøm, og hvad der var virkelighed. Han troede nemlig, at det var en allerede kendt sang, der var dukket op i hans underbevidsthed, så gennem en måneds tid spillede han melodien for gud og hver mand, men ingen kunne afsløre, at han ubevidst skulle have stjålet den fra andre.

Torsdag er der premiere på filmen ”Yesterday”, der er skrevet af Richard Curtis, som også har stået bag film som ”Fire bryllupper og en begravelse” og ”Love Actually”.  • Comments(0)//www.musikbrevkassen.dk/#post2095