Musikbrevkassen

Musikbrevkassen

Brevkasse og musiknyheder

Musikbrevkassen.dk er et utraditionelt musiksite. Læs nyhedshistorier om kendte sange - Få besvaret dine musikspørgsmål i brevkassen.

Spørgsmål: Caspers harme fald

BrevkassePosted by Tor Bagger Mon, April 15, 2019 21:47:25

Hej Tor

Det er ikke fordi jeg skal bruge den til noget, men det generer mig altid, når der er noget jeg næsten kan huske, og så alligevel ikke kan få det på plads i hovedet. Så nu beder jeg om din hjælp. Kan du huske, at Casper Christensen udgav en plade/single som en del af noget ungdoms-tv (jeg er ret sikker på, at vi er tilbage før Tandbørsten, Mandrillen osv.)? Hvad hed den?

Mvh. Sune

Hej Sune

Ja, den kan jeg godt huske, og jeg kunne ligefrem se single-omslaget for mit indre øje, da jeg læste dit spørgsmål. Jeg har dog noget sværere ved at huske, hvordan nummeret lød, og det er ikke lykkedes mig at finde den på Youtube eller lignende. ”Det harme fald”, som den hed, blev udgivet i 1992 og var en udløber af Casper Christensens ugentlige medvirken i ungdomsprogrammet ”Transit”, hvor han blandt andet tog imod seeropkald på Den Harme Linje og havde en fast gimmick med at falde omkuld i specielle omgivelser (det er i hvert fald sådan jeg husker det). Jeg håber, det har givet en smule ro i sindet.

Med venlig hilsen

Tor Bagger  • Comments(0)//www.musikbrevkassen.dk/#post2069