Musikbrevkassen

Musikbrevkassen

Brevkasse og musiknyheder

Musikbrevkassen.dk er et utraditionelt musiksite. Læs nyhedshistorier om kendte sange - Få besvaret dine musikspørgsmål i brevkassen.

Popsanger med stækkede vinger

MusiknyhederPosted by Tor Bagger Tue, March 12, 2019 22:44:57

En af den seneste tids mest omtalte musikere havde nok helst været opmærksomheden foruden. Den amerikanske popstjerne og r’n’b-producer R. Kelly har flere sager kørende og har siddet varetægtsfængslet for at have forgrebet sig seksuelt på fire kvinder, som på det pågældende tidspunkt var under 17 år. Sagen fortsætter i næste uge, men R. Kelly selv afviser at have gjort noget forkert.

I hjemlandet USA har han været et stort navn siden 1990’erne, både som sanger og som sangskriver og producer for andre stjerner, blandt andre Michael Jackson, Whitney Houston og Lady Gaga. Herhjemme forbindes hans navn nok primært med det store hit ”I Believe I Can Fly” fra filmen ”Space Jam” i 1997. Den iørefaldende ballade om at drømme om at sprede vingerne ud og flyve væk har siden da været brugt i mange sammenhænge, men faktisk er det en lidt aparte tekst for R. Kelly, for han bryder sig selv ikke om at flyve, og hans voldsomme flyskræk har altid været en kilde til bekymring, når han skulle rundt i verden på turné.

Her og nu er hans primære bekymring dog nok, at sagen om seksuelle overgreb fortsætter ved endnu et retsmøde i næste uge.  • Comments(0)//www.musikbrevkassen.dk/#post2057