Musikbrevkassen

Musikbrevkassen

Brevkasse og musiknyheder

Musikbrevkassen.dk er et utraditionelt musiksite. Læs nyhedshistorier om kendte sange - Få besvaret dine musikspørgsmål i brevkassen.

Tak for musikken, Abba

MusiknyhederPosted by Tor Bagger Tue, February 12, 2019 21:34:11

Når man nu ved, at Abba-medlemmerne har været i studiet og indspillet to nye sange for første gang i mere end 35 år, kan det være svært for popfans at vente på rent faktisk at høre dem, men i mellemtiden har en dansk sangerinde skabt sin egen Abba-sang. Lecia Jønsson, der har slået sine folder både i Lecia & Lucienne, i Laban og som solokunstner, er for tiden med i gruppen MoveOver, og hun har skrevet sin egen hyldest til de fire svenskere. Forleden offentliggjorde MoveOver nummeret ”Abba We Love You Forever”, som er Lecias historie om, hvordan hun helt fra starten faldt for Abbas musik, der har fulgt hende lige siden. Melodien til ”Abba We Love You Forever” er skrevet på en måde, så man ikke er i tvivl om, at Abba er inspirationen, og teksten inkluderer også flere af gruppens kendte sangtitler.

Indtil de nye sange "I Still Have Faith in You" og "Don't Shut Me Down" fra det rigtige Abba slippes fri senere i år, kan Abba-hungrende folk stille en smule af sulten hos Lecia og hendes musikalske legekammerater.  • Comments(0)//www.musikbrevkassen.dk/#post2045