Musikbrevkassen

Musikbrevkassen

Brevkasse og musiknyheder

Musikbrevkassen.dk er et utraditionelt musiksite. Læs nyhedshistorier om kendte sange - Få besvaret dine musikspørgsmål i brevkassen.

Det er det, der er med december

MusiknyhederPosted by Tor Bagger Tue, December 25, 2018 22:19:19

Da streamingtjenesten YouSee Musik lige før juleaften opgjorde hvilke julesange, deres brugere havde lyttet mest til i år, var det ikke gamle travere som ”White Christmas”, ”Last Christmas” eller ”Jul’ det cool”, der var øverst på ønskesedlen. Det var derimod ”Lille store verden”, som Rasmus Seebach i 2015 skrev til julekalenderen ”Juleønsket”, og som gjorde, at mange kunne nynne med på omkvædet ” Det' det, der er med december, der får mig til at tro på, der kan være håb selv for mennesker”.

Dengang var det en bestillingsopgave, men en meget velkommen en af slagsen. Seebach havde nemlig længe drømt om at lave en julesang og havde i forvejen flere idéer liggende, da han blev kontaktet af tv-folket, så han kunne gå i gang med arbejdet med det samme. Hans primære problem var derfor at begrænse sig:
- Jeg fik nedtur over kun at skulle lave en. Derfor snakkede vi med produktionsselskabet og sagde, at vi rigtig gerne ville lave to, og det kunne heldigvis lade sig gøre, fortalte Rasmus Seebach til tv2.dk, da ”Juleønsket” skulle have premiere.

Udover ”Lille store verden” skrev han derfor også ”Der’ noget i december”, og den er såmænd også med blandt de ti mest streamede julesange hos YouSee i år, ligesom blandt andet ”Jul i Angora”, ”Tinka” og ”All I Want For Christmas Is You”.  • Comments(0)//www.musikbrevkassen.dk/#post2028