Musikbrevkassen

Musikbrevkassen

Brevkasse og musiknyheder

Musikbrevkassen.dk er et utraditionelt musiksite. Læs nyhedshistorier om kendte sange - Få besvaret dine musikspørgsmål i brevkassen.

Last Christmas på vej til biografen

MusiknyhederPosted by Tor Bagger Mon, December 10, 2018 21:28:47

Det kræver månedlang afsondring fra omverdenen, hvis man op mod jul vil undgå at blive udsat for Wham-hittet ”Last Christmas” – og til næste år kan det ske at blive endnu sværere end normalt. Til gengæld er der udsigt til, at der i 2019 bliver rettet op på noget af det, ”Last Christmas” har været kritiseret for, nemlig at det dybest set ikke er en julesang, men i stedet en historie om ulykkelig kærlighed, der tilfældigvis indeholder ordene ”last christmas”.

Til næste år er der nemlig premiere på en slags filmatisering af ”Last Christmas”, som ifølge kino.dk vil handle om den unge kvinde Kate, som i London arbejder i en butik, der sælger juleting året rundt. Her møder hun Tom, og så er grundstenen til en filmromance lagt. ”Last Christmas” – eller hvad den endelige titel nu bliver – er sat til at få dansk premiere den 14. november næste år, og meldingerne går på, at filmen også vil indeholde sange af George Michael, som aldrig tidligere har været udgivet.  • Comments(0)//www.musikbrevkassen.dk/#post2024