Musikbrevkassen

Musikbrevkassen

Brevkasse og musiknyheder

Musikbrevkassen.dk er et utraditionelt musiksite. Læs nyhedshistorier om kendte sange - Få besvaret dine musikspørgsmål i brevkassen.

Mere om Musikbrevkassen.dk

Mere om MusikbrevkassenPosted by Tor Bagger Wed, January 02, 2008 14:08:35

Musikbrevkassen.dk er et utraditionelt musiksite med omtaler af nye plader og koncerter, anderledes nyhedshistorier om kendte sange, adgang til et stadigt mere omfattende bibliotek af links til historier bag hits, og ved at skrive til Musikbrevkassen har du mulighed for at få besvaret dine musikspørgsmål.

Udover at være et onlinemedie udgør Musikbrevkassen også den ugentlige musikklumme Sange på Hjernen i NORDJYSKE Stiftstidende med baggrundsvinkler på aktuelle musiknyheder samt brevkassespørgsmål og -svar hver onsdag.


Vil du også tilbyde læserne af din avis eller dit magasin unikke musikhistorier og adgang til svarene på deres spørgsmål, kan du hver uge modtage Musikbrevkassen til en favorabel pris. Du er velkommen til at kontakte mig for mere information. Skriv til tor @ musikbrevkassen . dk

Musikbrevkassen skrives af Tor Bagger, som er cand.mag. i Kommunikation og Medievidenskab. Udover almindelig journalistisk erfaring tæller CV'et også mange års erfaring med formidling af musikstof, dels som freelancevært i dag på P3 og tidligere på en række store kommercielle radiostationer (Guld FM, ANR, Radio Viborg, Radio ABC), dels som journalist, musikskribent og anmelder i NORDJYSKE Stiftstidende samt magasinerne Friii og Appetize.

  • Comments(0)//www.musikbrevkassen.dk/#post4